Diner in Bistro Briers

Van woensdagavond tot en met zaterdagavond kan u in onze bistro terecht voor heerlijke à la carte gerechten.

Keuken open van 18u tot 21u00


Voorgerechten

  • Rijkelijk gevulde vissoep met toast en rouille € 15.00
  • Huisgemaakte kaaskroketten (2 stuks), slaatje € 13.00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks) met gefrituurde peterselie € 18.00
  • Eentje van elk (1 kaas en 1 garnaalkroket) € 17.00
  • Tomaat garnaal (1 stuk) € 14.00
  • Carpaccio van Belgische runderhaas met Grana Padano kaas en truffelolie € 18.50
  • Gerookte zalm met venkel en toast € 21.00
  • Tempura van Scampi met huisbereide tartaar € 28.00
Al onze voorgerechten zijn vergezeld van brood


Hoofdgerechten

  • Graangevoederde runder rib-eye (300gr) met frieten, kropslaatje en saus naar keuze € 34.00
  • Filet pur (250gr), vers kropslaatje en frietjes € 32.00
  • Filet pur (250gr), vers kropslaatje, frietjes en saus naar keuze € 34.00
  • Speenvarkenkotelet, picklessaus en frietjes € 25.00
  • Zeetong met peterselieboter en frietjes € Dagprijs
  • Fish & Chips met huisbereide tartaar € 22.00
  • Kabeljauwhaasje met kruidenkorst en puree € 26.00
  • Gebrande zalm met ruccolapuree € 21.50
  • Tomaat garnaal met frietjes (2 stuks / 3 stuks) € 26.00 / € 32.00
  • Risotto met tempura van reuze gamba (3 stuks) € 28.00
  • Koninginnehapje met frietjes of kroketjes € 19.00
  • Tagliatelle met scampi (5 stuks) € 21.00
  • Supplement frietjes of kroketten € 3.00
  • Supplement slaatje € 3.50
  • Supplement mayonaise of ketchup € 1.00
  • Supplement Saus: peperroom, champignons, picklessaus € 4.00

Desserts

  • Dame Blanche "Briers" € 10.00
  • Café Glacé € 9.00
  • Coupe Brésilienne € 9.00
  • Coupe huisgemaakte Advocaat € 10.00
  • Coupe Huize Briers (Vanilleijs - Advocaat - Banaan - Chocoladesaus) € 10.00
  • Coupe Aardbeien (seizoen) € 9.50
  • Kinderijsje € 2.00 per bol
  • Sabayon Grand Marnier € 12.00
  • Trio van zoetigheden naargelang seizoen € 8.00
  • Supplement slagroom € 1.00
  • Supplement bol ijs € 1.50