Menu

Menu Petry



Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 serveren wij uitsluitend ons speciaal Valentijnsmenu
(en niet het menu Petry)

Amuses van de Chef

*******

Ganzenlever - Eend

*******

* Aardappel - Paling - Zalm

*******

Griet - Venkel - Curry

*******
*** Selectie geaffineerde kazen van Crémerie Saint-Siméon

*******

** Brie - Wortel - Sinaas

*******

Chocolade - Pistache - Limoen




3-gangenmenu 47,- | aangepaste wijnen 21,-
All-in formule huisaperitief, 3 gangenmenu, wijnen, waters en koffie 80,-
*4-gangenmenu 57,- | aangepaste wijnen 27,-
All-in formule huisaperitief, 4 gangenmenu, wijnen, waters en koffie 93,-
**5-gangenmenu 67,- | aangepaste wijnen 33,-
All-in formule huisaperitief, 5 gangenmenu, wijnen, waters en koffie 106,-
***6-gangenmenu 74,- | aangepaste wijnen 39,-
All-in formule huisaperitief, 6 gangenmenu, wijnen, waters en koffie 119,-

Het 3 gangenmenu wordt niet geserveerd op zaterdag
Supplement glas champagne als aperitief 6,-
Supplement kaas in plaats van dessert 8,-

Wij werken uitsluitend met dagverse producten, dus kleine aanpassingen aan het menu zijn dan ook steeds mogelijk. Graag houden wij rekening met uw persoonlijke wensen, daarom vragen wij u deze te stellen bij uw reservatie zodat wij een volwaardig alternatief kunnen bieden. Op de dag zelf kunnen wij helaas geen aanpassingen meer in het menu voorzien.
Bij aanpassingen aan het menu is het mogelijk dat er een supplement wordt aangerekend.